tag:blogger.com,1999:blog-2563487904349711132.post1974066495398666378..comments2015-01-23T06:33:12.843-08:00Comments on stołowy: Po bretońskubajerowicz@o2.plhttp://www.blogger.com/profile/16493309807982138239noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2563487904349711132.post-42849128939100282882010-08-10T12:54:49.088-07:002010-08-10T12:54:49.088-07:00Nieeeeeeeee - nie całkiem, ale nie przeszkadzają. ...Nieeeeeeeee - nie całkiem, ale nie przeszkadzają. Nie są może takie miękkie jak w fasolce po bretońsku, ale je uwielbiam. Zresztą jak gotuję bób z koprem, to pożeram go z łupinami :D A łupinki grochowe w grochówce, to podstawa całej potrawy. Grochówka bez łusek się nie liczy.<br />I przede wszystkim: witaj Barbaro :)bajerowicz@o2.plhttps://www.blogger.com/profile/16493309807982138239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2563487904349711132.post-3039214675209120202010-08-10T12:48:18.965-07:002010-08-10T12:48:18.965-07:00A łupinki bobu zrobią się mięciutkie?A łupinki bobu zrobią się mięciutkie?barbaratojahttps://www.blogger.com/profile/09990362386294423612noreply@blogger.com